Turnen


This page has hierarchy - Parent page: lesgroepen en locatie - Child pages: Trainingstijden en locatie

Een gouden medaille, het Wilhelmus en een heleboel publiek, daar droomt iedereen toch van. Helaas kunnen we dat succes niet garanderen, maar dromen mag altijd. En dat doen we dan ook zeker. Wedstrijden op eigen niveau turnen, steeds weer grenzen verleggen, jezelf verbeteren, schitteren op de uitvoering en steeds maar weer ontdekken hoe leuk turnen eigenlijk is. Hard trainen voor wedstrijden, maar ook plezier maken en samen laten zien wat je kan, dat is turnen.

In de instroom turn groep wordt op een plezierige manier kennis gemaakt met de turnsport. Bij de overige turngroepen wordt er getraind voor onderlinge wedstrijden en de clubkampioenschappen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan eigen acts bedenken voor de uitvoering en demonstraties. Voor degene die door willen in wedstrijden en de ambitie hebben om door te stromen, is er de selectie turn groep. Hier wordt meer de nadruk gelegd op wedstrijden en doorstromen naar eventueel andere wedstrijden buiten de provincie. Iedereen turnt dus op een eigen niveau.

En natuurlijk worden we niet allemaal zo goed als Epke Zonderland en/of Sanne Wevers, maar plezier hebben en je eigen doelen bereiken is misschien nog wel mooier dan Olympisch goud !

Ben je geintereseerd loopt eens binnen tijdens een training. Na overleg met de trainer/trainster in de zaal mag je de eerste 2 lessen gratis kennismaken.

Op de pagina: “trainingstijden en locatie” vindt je meer informatie.

Mist er nog informatie neem dan “contact” op.user-avatar
Today is zaterdag
13/07/2024