Gymnastiek


This page has hierarchy - Parent page: lesgroepen en locatie

Van hobbelbobbelbanen bij de jongsten tot turnoefeningen bij de oudsten. Bij de gymgroepen is voor elke leeftijd een uur uitdaging en avontuur voorbereid. Er wordt gebruikt gemaakt van veel verschillende materialen en zo is nooit een les hetzelfde. Er wordt uitdaging geboden, maar er is zeker ook ruimte om op eigen niveau meer te leren. Er zijn veel mogelijkheden om aan de overkant te komen: je kan ergens overheen, doorheen, maar ook ergens langs heen of onderdoor. Ook is samenwerken soms heel handig om samen verder te komen.

 

Bij de jongsten wordt er vooral veel aandacht besteed aan samenwerken, er worden veel spelletjes gespeeld en ook worden er allerlei verschillende grondvormen van bewegen aangeboden. Bij de oudere groepen staat veel bewegen nog steeds centraal en is er de mogelijkheid om zelf steeds meer na te denken over hoe je jezelf kan verbeteren en hoe je bewegen samen zo leuk mogelijk kan maken.

Ben je geintereseerd loopt u eens binnen tijdens een training. Na overleg met de trainer/trainster in de zaal mag men de eerste 2 lessen gratis kennismaken.

Op de pagina: “trainingstijden en locatie” vindt u meer informatie.

Mist u nog informatie neemt u dan gerust “contact” op.

 user-avatar
Today is zaterdag
13/07/2024