05/05/2020

Sportlessen beginnen weer

by webmaster17
Categories: Nieuws
Tags: No Tags
Comments: Comments Off

Beste leden, ouders of verzorgers,

Zoals u weet zijn de corona maatregelen voor de kinderen en de jeugd aangepast en is het onder voorwaarden weer mogelijk om buiten te sporten. Als bestuur van GV Volhouden hebben we met de trainers bekeken of het mogelijk zou zijn om met onze sportgroepen buiten te kunnen gaan sporten zolang de sporthal nog gesloten is.

Rekening houdend met de beperkte middelen en opgedragen corona beperkingen denken wij dat het mogelijk is in een aangepaste vorm sportlessen te kunnen verzorgen in de buitenlucht. Om het sporten van de kinderen/jeugd doorgang te laten vinden hebben wij wel uw hulp nodig. Deze hulp bestaat uit het tijdig maar niet te vroeg brengen en halen van de kinderen. Niet te blijven kijken bij de lessen. Hiernaast moet er bij elke les een toezichthouder aanwezig zijn om te kijken of iedereen zich aan de corona maatregelen houd. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers anders kan de les niet doorgaan. Via dit mail adres (info@gvvolhouden.nl) kunt u zich onder vermelding van groep en tijdstip aanmelden als toezichthouder.

Aangezien we in de buitenlucht gaan sporten dient u er rekening mee te houden dat het minder weer kan zijn en er voor te zorgen dat de kleding van de kinderen/jeugd hierop is aangepast. Na thuiskomt is het verstandig om uw kind te controleren op mogelijke aanwezigheid van teken.

De corona regels waar we ons als vereniging aan moeten houden om sporten weer mogelijk te maken staan beschreven in de bijlage.

Communicatie over de lessen gaat via de mail, facebook en de website. Mochten mensen geen mail hebben ontvangen stuur dan een mail naar infogvvolhouden@gmail.com zodat we het juist mailadres in de ledenadministratie kunnen opnemen.

Voor de volgende groepen heb wij een programma weten samen te stellen.

Gymnastiek:

1e groep Hierover wordt nog overlegd, gezien te de jonge leeftijd en veiligheid buiten. Er volgt later meer informatie.

2e groep woensdag 13 mei van 16.15 uur t/m 17.00 uur locatie sportveld Esdal college onder leiding van Abel Tolner. (Let op: Locatie kan mogelijk nog veranderd worden)

Per groep is er een ouder benodigd om te controleren of de corona maatregelen in acht worden genomen.

Vicky heeft aangegeven te stoppen met les geven bij GV Volhouden. Gymnastiek trainer Abel Tolner werkzaam bij gymnastiek vereniging de Eendracht uit Exloo is bereid om de lessen voorlopig te verzorgen.

Freerun:

1e groep vrijdag 8 mei van 16.00 uur t/m 17.00 uur locatie 25graden Noord onder leiding van Boaz .

2e groep vrijdag 8 mei van 17.00 uur t/m 18.00 uur locatie 25graden Noord onder leiding van Boaz.

3e groep vrijdag 8 mei van 18.00 uur t/m 19.00 uur locatie 25graden Noord onder leiding van Boaz.

Adres 25 graden Noord: Zuideind 25 9525 TJ Drouwenerveen (www.25gradennoord.nl/)

Per groep is er minimaal een ouder benodigd om te controleren of de corona maatregelen in acht worden genomen.

Turnen:

1e en 2e turngroep zaterdag 16 mei van 09.00.uur t/m 10.30 uur locatie sportveld Esdal college onder leiding van Lisanne en Floor (let op: locatie kan mogelijk nog veranderd worden).

Per groep is er een ouder benodigd om te controleren of de corona maatregelen in acht worden genomen.

Het kan handig zijn om een  fitness matje mee te nemen.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke en sportieve groet,

Bestuur en trainers GV Volhouden