Free run


This page has hierarchy - Parent page: lesgroepen en locatie

Wat is free running ??
 

Van punt A naar punt B, zo snel mogelijk, en zo sierlijk mogelijk. Freerunning draait om de effectiviteit van het lichaam en de beheersing hiervan. Het vereist daarom ook een hoog niveau van discipline, lichaamsbeheersing, concentratie en mentale kracht. Werken om doelen te bereiken, jezelf willen verbeteren en geen competitie willen, dit zijn belangrijke termen binnen het freerunnen. Ondanks het imago van freerunning en parcours, gebeurt alles onder volle controle!

Thuis mag je vaak niet op de bank springen en aan de lamp hangen, maar hier.. Salto’s over muurtjes, springen over trapleuningen, je kan het zo gek niet bedenken of het kan bij freerun. De naam zegt het ook al, het is vrij bewegen, het hoeft niet netjes en er is heel veel mogelijk. De zaal staat regelmatig vol gebouwd met de meest uitdagende situaties, waar de leukste oefeningen bij uitgevoerd moeten worden. Op filmpjes zijn vaak jongens te zien, maar bij GV Volhouden zijn ook de meiden net zo fanatiek. Tijdens de lessen wordt er ook veel aandacht besteed aan kracht en conditie, heel belangrijk bij freerun. Kortom het leukste uurtje in de week om je even helemaal uit te leven en net de dingen te doen die je thuis niet mag..

Ben je geintereseerd loopt eens binnen tijdens een training. Na overleg met de trainer/trainster in de zaal mag je de eerste 2 lessen gratis kennismaken.

Op de pagina: “trainingstijden en locatie” vindt je meer informatie.

Mist er nog informatie neemt u dan “contact” op.user-avatar
Today is vrijdag
24/05/2024